Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάιος 2022 12:13

Η Highlite στην Prolight+Sound 2022

Στο περίπτερο του γκρουπ της Highlite στην Prolight+Sound 2022 μας ξενάγησε ο Raymond Paes, International Sales Manager της Highlite International.

Η Ολλανδική εταιρία παρουσίασε το νέο Showtec Pixelstrip 40, ένα Pixelstrip μήκους 100 cm που ενσωματώνει 40 ανεξάρτητα ελεγχόμενα RGB pixels.

Είδαμε επίσης και τη νέα κινούμενη κεφαλή της Infinity iFX-640 που αποτελεί μια υλοποίηση 6x 40 watt RGBW effect Moving Head με ανεξάρτητο Pixel Control.

Ανάμεσα στα highlight του περιπτέρου και το νέο Infinity Chimp 2.1 software. Καινούργια μοντέλα ήταν και τα Polar 1920 Wash της Showtec, το lazer Solaris 5.5

Οσον αφορά τον ήχο, νέα παρουσία ήταν το καινούργιο Odin line array, καθώς και το ηχείο μπαταρίας DAP PSS-106 με διάρκεια μπαταρίας 5 ωρών σε πλήρη στάθμη (το ηχείο φυσικά υποστηρίζει Bluetooth, USB, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο DSP και 2κάναλο ενισχυτή class D, καθώς και μίξερ.
Είδαμε επίση τα προσιτά lighting controllers της σειράς Showtec LAMPY (περιλαμβάνει δυο μοντέλα, το LAMPY 20 και το μεγαλύτερο LAMPY 40 με τα 30 multifunctional faders) καθώς και τα αρχιτεκτονικά προϊόντα της σειράς Artecta.
Σημειωτέον, ότι όλο το στάντ της εταιρίας είχαν χρησιμοποιηθεί τα Wentex Set Frames

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα του γκρουπ Highlite θα σας δώσουν στην Sivko Electronics που αντιπρωπεύει τις μπράντες και τα προϊόντα του γκρουπ Highlite στη χώρα μας…

Επαφή
Sivko Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση